Get Adobe Flash player
Блог Какъв да е подаръкът за младоженците?

Какъв да е подаръкът за младоженците?

Като оставим на страна кумовете и родителите, много често гостите се чудят какво да подарят на младото семейство. Наскоро разработих един малък онлайн магазин. Идеята на kupi-si.eu  е да има интересни и полезни неща на ниски цени. LED часовникът е добра идея за подарък на младоженеца примерно, лампа за маникюр пък за булката.
chasovnici-kupi-si01
Напоследък много хора ползват електронен четец, калъф за Kindle се намира трудно, а оригиналите са много скъпи. Сигурен съм, че един калъф който да предпазва любимия четец  Kindle ще зарадва всеки който притежава подобно устройство. Като говорим за електронни книги мога да спомена още един много важен аксесоар, лампа за четене в затъмнени помещения. По старите модели на Kindle нямат подсветка и се нуждаят от осветлени, както и при четене на обикновена книга. LED лапата  от тази оферта е чудесен избор.
kalyf-osvetelenie
Като допълнение към основния подарък може да добавите и по един чифт 3D очила на най-ниската цена в България. Винаги е добре да се ориентирате от какво има нужда младото семейство, а не просто да отбиете номера с някакъв подарък. Запомнете хубавия подарък не е задължително да е много скъп, по-важно е да допадне истински на този на който го подарявате. Всички оферти в онлайн магазина са подходящи за абитуриенти или други празнични поводи. Посетете http://kupi-si.eu  харесайте си нещо и поръчайте. Не се нуждаете от кредитна карта, плаща се при доставката на куриера. Доставки се извършват до всяко населено място в България.
kotakti-baner